Femke van den Heuvel, MSc
GZ-psycholoog
EMDR Europe Practitioner VEN 

Psychotraumatherapeut NtVP
Junior schematherapeut VSt

 BIG-nummer: 69913900925 | AGB-code: 94060930 


AGB- code praktijk:  94066041 

Lid Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen (NVGzP)


Mede eigenaar van detraumaspecialist.com

Aangesloten bij het landelijke therapeutennetwerk van
ARQ IVP - www.ivp.nl

Aangesloten bij Stichting 1nP. 1nP maakt onderdeel uit van Parnassia Groep en is een gecertificeerde netwerkorganisatie van professionele ggz-professionals die ambulante behandeling bieden aan volwassen cliĆ«nten. 

Visie en missie

Zoals na een verwoestende orkaan die alles wegvaagt de overlevers veerkrachtig zijn en weer met opbouwen beginnen, zo heb ik vaak mensen na ernstig trauma of verlies de veerkracht zien hebben om te gaan voor herstel en de "wederopbouw van hun leven", ook al was dat soms een zwaar proces. Door deze ervaringen en de fantastische veranderingen die ik mensen zag doormaken in deze behandelingen, ben ik heel sterk gaan geloven in de veerkracht en het grote vermogen tot herstel dat in iedere mens aanwezig is.

Voor mij persoonlijk is er geen mooiere missie dan mensen die lijden aan de gevolgen van trauma of verlies, door een goede behandeling in een veilige, gelijkwaardige en ondersteunende sfeer met rust en vertrouwen bij te staan op hun weg naar herstel. Zo lukt het iemand dan vaak de eigen veerkracht terug te vinden en los te komen van het slachtoffer dat men geworden is om zo weer grip op het leven te krijgen.

Werkervaring

Sinds 2006 ben ik werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg als psycholoog en sinds 2011 als GZ-psycholoog. Ik deed veel ervaring op bij werkgevers als GGZ Centraal, Leger des Heils, en Vincent van Gogh GGZ. Ik heb gewerkt op verschillende afdelingen en met verschillende doelgroepen, vooral binnen de Specialistische GGZ. Zo was ik onder andere werkzaam in een gespecialiseerd centrum voor persoonlijkheidsstoornissen, een Forensische kliniek, Verslavingszorg-afdelingen (klinisch en ambulant), een gespecialiseerde kliniek voor Veteranenzorg, een polikliniek voor angst-, stemming- en persoonlijkheidsstoornissen en een kliniek voor intensieve traumabehandeling. Ook heb ik bijgedragen aan het opzetten en uitvoeren van "digitale traumabehandeling" binnen een digitale poli.